тел. моб.: (050) 331-30-42, (068) 510-43-18 bolerocold@gmail.com

Штори ПВХ, Завіси полівінілхлоридні холодозахисні

Штори ПВХ, Завіси полівінілхлоридні холодозахисні

  Штори ПВХ - Завіси ПВХ надійно відокремлюють та поділяють приміщення від проникнення холоду чи тепла, при цьому не заважають руху людей, візків, навантажувачів та іншого транспорту. Стрічкові ПВХ штори виготовляються з прозорих, напівпрозорих і непрозорих гнучких стрічок, які кріпляться вертикально внахлест одна на одну. Також смугові завіси ПВХ завіси зменшують кількість протягів, через які може хворіти персонал. Варто відзначити, що завіси з ПВХ також дозволяють зменшити кількість пилу, шуму і запахів, що надходять до приміщення через відкритий дверний отвір.

пвх завесы

  Штори Стрічкові ПВХ Завіси - те, що потрібно для вашого складу, морозильної камери чи виробництва!

  Смужні Завіси (Штори ПВХ) - це ефективний та економічний засіб термоізоляції різних прорізів. - огородження робочих зон, поділ цехів та складів; - захисних екранів від ультрафіолетового та інфрачервоного випромінювання під час зварювання; - дверних прорізів холодильних та морозильних камер, рефвагонів, камер шокового заморожування; - ізолюючих завіс для ізотермічних кузовів авто; - незамінні конструкції у торгових центрах та супермаркетах, кафе, ресторанах, харчових підприємствах; - жовті гнучкі ПВХ завіси – ефективний спосіб боротьби з комахами; - воріт та отворів у транспортних ДЕПО та авто гаражах. як термозавіси та гаражні штори, для утеплення воріт та організації додаткового теплозберігаючого тамбуру в області отвору в'їзних/виїзних воріт; для захисту та огородження робочого простору, прилеглого до зон виробництва з підвищеною запиленістю, вологістю, бризками, задимленістю чи пожежонебезпечністю
 

Переваги пластикових смугових або стрічкових завіс ПВХ:

пвх завесы для склада

- Використовуючи смугові завіси пвх, Ви знижуєте втрати тепла чи холоду до 50% (що, зрештою, означає економію електроенергії);
- Монтаж пластикової завіси дуже швидкий, що дозволяє застосовувати її дуже гнучко;
- Вартість стрічкової завіси порівняно низька, що робить її одні з найкращих засобів термозахисту отворів за поєднанням ціна/якість;
 Розрахунок економічної ефективності використання ПВХ завіс показує, що термін їхньої окупності становить від 2-х місяців до півроку!
 - Смужні завіси запобігають руху мас повітря через проріз: це знижує протяги, захищає від пилу та запаху, прибирає різні несприятливі фактори. Таким чином смугові завіси захищають персонал.
Стрічкові завіси ефективно використовуються для поділу виробничих ділянок;
Пластикові завіси завдяки прозорості не знижують видимість і не погіршують освітлення приміщення.
 Об'єкти встановлення смугових завіс:
Смужні завіси ПВХ зарекомендували себе на "відмінно" при їх застосуванні на наступних об'єктах:
- Холодильні/морозильні камери (холодокомбінати, м'ясокомбінати, молочні заводи, кондитерські фабрики, рибкомбінати, пивні заводи, рефрижераторні контейнери).
В'їзна/виїзна брама (Складські приміщення підприємств різних сфер діяльності).
- Виробничі приміщення – на в'їзді/виїзді та для поділу на виробничі ділянки (Меблеві фабрики, друкарні, аеропорти, авто підприємства, автомийки, фармакологічні виробництва).
- Торгові площі (Супермаркети, магазини, ринки)
Декілька основних типів пластикових смугових ПВХ завіс:
- Морозостійкі завіси. Вони можуть витримувати температуру від -40 градусів Цельсія до +25. Їх використовують як термоізоляційний засіб у приміщеннях з великими перепадами температури, наприклад, у проході на вулицю. Також їх часто можна зустріти в холодильних та морозильних камерах як завісу.
Стандартні завіси ПВХ. Їхній робочий температурний режим від -5 градусів Цельсія до +50. Їх практично використовувати різних виробництвах, де необхідно розподіл ділянки на зони, соціальній та холодильних камерах, тобто. дані ПВХ призначені для найпоширеніших умов.
- Рифлені смугові завіси полегшують рух транспорту через отвори і застосовуються скрізь, де це необхідно. Даний вид ПВХ застосовується в отворах, де більш інтенсивний рух, тому що завдяки додатковим ребрам жорсткості вздовж усієї довжини смуги рифлена плівка надстійка і добре чинить опір розтягуванню і розриву.
 - Висота отвору впливає на вибір типорозміру пластикової завіси, а також на % перекриття смуг (чим більше висота отвору, тим має бути ширша смуга і більше нахльост)
- Залежно від особливостей температурного режиму експлуатації можна вибрати або морозостійкі смуги завіси (від -40 до +20 С °), або стандартні пластикові завіси (-5 до +50 С °)
- Морозостійкі завіси (їх застосовують як у холодильних та морозильних камерах, так і у вуличних отворах, де існує великий перепад температури від -40°С до +15°С)

 Кріплення для Пластикових смугових завіс

За своєю конструкцією смугові пластикові завіси є комплектом гнучких прозорих стрічок, прилеглих один до одного в нахлест. Ці смугові завіси ПВХ можна закріпити як над отвором, так і в отворі за допомогою спеціальних металевих кріплень.

Монтаж пластикових смугових завіс

При монтажі смугових пластикових завіс необхідно грамотно встановити рейку. Несучу планку важливо встановлювати з урахуванням розташування дверей/воріт, конфігурації отвору, а також способу відкриття дверей/воріт.

 

З питань замовлення та монтажу будь-яких варіантів Штор, Завісів ПВХ - Ви можете зв'язатися із нашими менеджерами:

Українa, 02095, м. Київ, вул. П. Григоренка, 26А
тел. моб.: (050) 331-30-42, (068) 510-43-18
e-mail: bolerocold@gmail.com

Назад

  © 2024 - ТОВ ТВК «Болеро-Сервіс»