тел. моб.: (050) 331-30-42, (068) 510-43-18 bolerocold@gmail.com

Будівництво холодильних та морозильних складів

Будівництво холодильних та морозильних складів

   Холодильні склади – це приміщення або комплекси, призначені для ефективного, повноцінного зберігання продуктів або предметів різного призначення. Існує певне призначення складів: оптові, nbsp; митні, перевалочні, для сезонного або постійного використання, які включають додаткові функції розфасовки, пакування та інші операції. За температурним діапазоном повітря всередині складу їх поділяють на «сухі» (зберігання продукції без застосування систем холодопостачання), холодильні (діапазон температур від -2 до +5⁰С), низькотемпературні (діапазон температур від -18 до -25⁰С) та універсальні з режимом зберігання від +10 до -25⁰С. Строительство холодных складов в Киеве Однак вартість реалізації такого універсального складу досить велика в порівнянні з іншими, за рахунок застосування більшої кількості і дорожчої системи автоматики та управління.
 Крім адміністративних, побутових та допоміжних приміщень холодильний склад мати як один обсяг для зберігання продукції, так і розділений на кілька обсягів, часто мають різний температурний режим.

При проектуванні холодильного складу враховуються такі фактори:

  • місце розташування;
  • кліматичні умови району будівництва;
  • призначення складу;
  • характеристики приміщень;

На сьогоднішній день будівництво холодильного або морозильного складу потребує спеціальних знань та досвіду, щоб він надалі успішно та ефективно виконував свої функції.

Основні етапи будівництва холодильного складу:

  • земляні роботи;
  • закладка фундаменту (стрічкового, стовпчастого або монолітної залізобетонної плити);
    Строительство складов в Украине заказать
  • зведення несучих конструкцій (металевих, монолітних залізобетонних, збірних залізобетонних);
  • монтаж покрівельної та стінової огорожі;
  • монтаж обладнання системи холодопостачання (компресорні агрегати, конденсатори повітряного охолодження, охолоджувачі повітря тощо)
  • пристрій системи вентиляції та кондиціювання
  • будову внутрішніх та зовнішніх інженерних систем та обладнання (водопровід, каналізація, теплопостачання, електричні мережі тощо)
  • проведення внутрішніх та зовнішніх оздоблювальних робіт.

 Наша компанія Болеро-Сервіс має великий досвід у галузі будівництва холодильних та морозильних складів та знає всі нюанси, які можуть виникнути на всьому етапі будівництва.
Основна увага при будівництві приділяється бетонним роботам, влаштуванню фундаменту складу та підлоги безпосередньо в холодильних камерах. Залежно від температурного режиму всередині складу та навантаження застосовуються різні конструкції підлог. Правильно та якісно виконаний фундамент – запорука довговічності всієї будівлі холодильного складу.


Морозильные и холодильные склады строительство  Основою швидкомонтованих холодильних складів служать металоконструкції. В даний час технології виконання робіт дозволяють проводити виготовлення та монтаж металоконструкцій безпосередньо на будівельному майданчику, що дозволяє скоротити терміни виконання робіт, зменшити транспортні витрати.
Як огороджувальні конструкції застосовуються тришарові сендвіч-панелі різної товщини, з наповнювачем з мінеральної вати, пінополіуретану або інших матеріалів, які відповідають своїми властивостями вимогам, що пред'являються будівельними нормами і правилами. Товщина сендвіч панелей визначається теплотехнічним розрахунком, залежно від кліматичних умов регіону будівництва та температурного режиму холодильного складу.
Покрівля складу повинна витримувати не тільки вітрове та снігове навантаження, а також навантаження від холодильного обладнання, яке встановлюється як усередині складу (повітряохолоджувачі та фреонопроводи), так і на покрівлі (машинні відділення для компресорного обладнання.строительство склада цена та конденсатори повітряного охолодження).

Серцем холодильного складу, звичайно, є холодильна установка, яка складається з наступних основних частин:

  • компресорний агрегат;
  • конденсатор;
  • повітроохолоджувач (випарник);
  • система автоматики та управління роботою компресорного агрегату та холодильної установки в цілому;

 Холодильне та морозильне обладнання підбирається відповідно до кліматичних умов у галузі будівництва та в залежності від призначення та функціональних характеристик охолоджуваних приміщень. Важливим моментом на етапі проектування та будівництва холодильних складів є вибір холодильних воріт та дверей, адже найбільші втрати холоду можуть відбуватися саме на цій ділянці. Двері можуть бути різних конструкцій (орні, відкатні, двостулкові, підйомно-секційні), залежно від умов та температурного режиму складу (технологічні, середньотемпературні та низькотемпературні). Ми пропонуємо повний комплекс послуг з влаштування приміщень для зберігання або холодильної обробки продукції. Наші фахівці виконають проектування, розрахунок та будівництво холодильних складів з урахуванням усіх вимог та умов замовника та відповідно до діючих будівельних норм та правил.

З питань замовлення та монтажу  - Ви можете зв'язатися із нашими менеджерами:

Українa, 02095, м. Київ, вул. П. Григоренка, 26А
тел. моб.: (050) 331-30-42, (068) 510-43-18
e-mail: bolerocold@gmail.com

Назад

  © 2024 - ТОВ ТВК «Болеро-Сервіс»