тел. моб.: (050) 331-30-42, (068) 510-43-18 bolerocold@gmail.com

Промислове холодильне обладнання

Промислове холодильне обладнання

 На сьогоднішній день промислове холодильне обладнання для підприємств, магазинів, у тому числі холодильне обладнання для складів є важливим оснащенням будь-якого холодильного складу або магазину. Без нього не може обійтися жодне підприємство, яке має справу з продуктами, які потребують заморожування або зберігання при низькій температурі. Промислове холодильне обладнання допоможе вам зберегти якість ваших продуктів як під час реалізації, так і при перевезенні. Якщо Вам потрібне промислове холодильне обладнання для складів, зберігання продуктів харчування або його заморозки — звертайтесь до нас! Наша компанія ТПК «Болеро-Сервіс» вже тривалий час займається постачанням та встановленням холодильного. обладнання провідних марок. Ми можемо спроектувати та встановити холодильне обладнання по всій Україні для будь-якого приміщення. Нашими спеціалістами проводяться всі монтажні роботи, встановлення холодильного обладнання та подальший сервіс холодильного обладнання. У нас завжди в наявності широкий вибір обладнання, холодильних камер для охолодження, холодильних шаф, вітрин, будь-яке холодильне обладнання для складів, баз, магазинів і т.д.

ТПК Болеро-сервіс здійснює проектування виробництва та постачання інноваційного високотехнологічного промислового холодильного обладнання.

Чому вигідно працювати із ТПК Болеро-сервіс?

Замовникам надається комплексне вирішення питання: від проектування промислового обладнання, що охолоджує, – до монтажу, налаштування та введення його в експлуатацію.

До промислового холодильного обладнання можна віднести таку техніку:

Промисловий холодильник

Вони мають у собі спеціальні системи. Завдяки їм продукти, що швидко псуються, можуть зберігатися тривалий проміжок часу і не псуватися. Деякі установки дуже великі і потребують великого простору. На вигляд вони нагадують ціле приміщення.

Чилери

Завдяки їх використанню можна здійснювати охолодження рідких теплоносіїв. Є два основні типи цього обладнання – абсорбційний та парокомпресійний.

Виносний холод.

У його конструкцію входить холодильна камера та пристрій для охолодження. Найчастіше цю техніку використовують у торгових мережах, залах для відвідувачів.

Холодильні централі

Складаються з кількох агрегатів. За допомогою одного чіпа здійснюється управління над усіма цими агрегатами. Цей чіп має у програмі один алгоритм. Завдяки такій конструкції забезпечується загальна автоматизована система та відбувається надійний захист.

 

Існує, як мінімум, три основні групи, на які діляться промислові установки залежно від сфери їхнього використання:Системы охлаждения холодильников для сбережения продукции.

  • Холодильні системи для заощадження.

  • Установки, які є швидкоморозильними.

Сфери застосування промислового холодильного обладнання:

  1. Найчастіше ці типи техніки використовуються у харчовій сфері. У супермаркетах, де потрібна безперебійна робота обладнання, найчастіше ставлять холодильні централі.

  2. Також областю їх застосування є виробництво, яке виготовляє полімерні матеріали та пластмаси.

  3. Незамінні холодильні установки в області, пов'язаної з торгівлею і на торговому підприємстві. Так, промислові холодильники ставлять у портах, вузлах доріг для короткострокового зберігання вантажу у перевалочних пунктах.

  4. Техніка використовується у науковій галузі, медичній (для фармацевтики).

  5. Незамінні промислові установки під час заливання льодом ковзанки.

Постійний догляд та технічний нагляд дозволить обладнанню працювати довгий час та не допускати жодних помилок під час її роботи. Також необхідно враховувати кожен експлуатаційний параметр установки, адже вона має певні особливості у своїй конструкції.

  • Оптимально підібрати та розрахувати модель необхідного обладнання.

  • Виконати роботи з проектування.

  • Виконати роботи з монтажу та налагодження установки.

  • Надати гарантію на техобслуговування, яке проводитиметься встановлений період часу.

  • Здійснити по необхідності виїзд, щоб оцінити які технічні параметри охолоджуючого агрегату і в якому стані він знаходиться.

  • Надати консультацію для правильної експлуатації агрегату.

Тому якщо виникла потреба придбати холодильні установки, то звертайтеся до нашої компанії Болеро-сервіс і наші спеціалісти нададуть Вам усі необхідні відомості та рекомендації.

  • проектування та виробництво систем холодопостачання відповідно до європейських стандартів;
  • вигідна вартість робіт та послуг;
  • гарантія високої якості;
  • технічне обслуговування промислового холодильного обладнання та установок;
  • консультації з питань експлуатації;

Наша компанія Болеро-сервіс завжди готова Вам допомогти зробити правильний вибір та підібрати потрібне Вам холодильне обладнання.

Назад

  © 2024 - ТОВ ТВК «Болеро-Сервіс»