тел. моб.: (050) 331-30-42, (068) 510-43-18 bolerocold@gmail.com

Холодильні агрегати

Холодильні агрегати

Холодильний агрегат - це складова частина холодильної установки, яка складається з компресора та його приводу, конденсатора, нагнітального трубопроводу та ресивера. Агрегат холодильний, для якого як охолодне середовище використовується вода називають агрегатом з водним охолодженням, а якщо застосовується повітря - агрегатом з повітряним охолодженням. Такий агрегат називають холодильним, тому що його завдання полягає в стисканні пари, його охолодженні та конденсації.

Холодильні агрегати поділяють за різними критеріями:

- Температура кипіння холодильного агента;

- тип приводу, що застосовується у холодильному агрегаті;

- холодильний компресор та його тип;

- середовище охолодження агрегату (повітряне або водне);

- продуктивність агрегату;

- Тип системи електропостачання;

Холодильні агрегати являють собою конструкцію, у складі якої є кілька механізмів, які взаємодіють між собою. Саме тому при виготовленні холодильних агрегатів дуже важлива якість конструкції, матеріалів, з яких виготовляється механізм, а також компактність, герметичність, надійність, легкість у ремонті холодильного агрегату і подальшому його обслуговуванні.

Наша компанія ТПК "Болеро сервіс" надає холодильні агрегати для установки в морозильних камерах, на складах та інших ізольованих приміщеннях. Нашим основним завданням є якісне та надійне промислове холодильне обладнання для зберігання продуктів харчування чи іншої продукції, яка потребує певного температурного режиму..

Холодильні агрегати від виробника

Холодильний агрегат "ASPERA"

холодильный агрегат ASPERА

Відомі високою якістю холодильних агрегатів на ринку виробників холодильного обладнання. Їхні переваги полягають у високій продуктивності, економічному енергоспоживання, низькому рівні шуму та вібрації. Холодильний компресор та агрегати EMBRACO ASPERA спроектовані відповідно до найсуворіших стандартів якості та схвалені до використання в холодильному обладнанні А-класу. Холодильні агрегати "ASPERA" застосовуються для отримання температур від +15°С до -30°С.

 

Холодильний агрегат з повітряним конденсатором та герметичним компресором "BRISTOL"

Холодильные агрегаты BRISTOL

Завдяки широкому спектру виробництва поршневих герметичних компресорів, застосовуються в холодильному устаткуванні (ціна недорого лише у нас), кондиціонуванні, теплових насосах, що відрізняються досить низьким рівнем шуму. Холодильні агрегати оснащені компресором "BRISTOL" мають найвищий показник співвідношення холодопродуктивності та споживаної потужності. Застосовуються для отримання температур від +15°С до -25°С.

 

Холодильний агрегат з повітряним конденсатором та напівгерметичним компресором "FRASCOLD"

холодильные установки FRASCOLD

Це сучасний тип промислового холодильного обладнання ціна, що дозволяє досягати високої холодопродуктивності за найменшого споживання електроенергії. Компресорно-кондинсаторні агрегати на базі компресорів FRASCOLD (Італія) – це гарантія тривалого терміну служби з оптимальним коефіцієнтом корисної дії та абсолютна нешкідливість для навколишнього середовища. Широка лінійка компресорів FRASCOLD дозволяє повністю покривати температурні режими від +12 до -35С.

 

Холодильний агрегат повітряного охолодження на базі напівгерметичних поршневих компресорів, що зібрані на заводах "BITZER"

холодильные установки FRASCOLD

Холодильний компресор виробництва компанії Bitzer - це надійна оптимізована конструкція та компактне виконання, підвищена холодопродуктивність при зменшеній споживаній потужності, а також оптимальні розміри ресивера. Розширений типовий ряд агрегатів охоплює від 0,75 до 18,5 кВт (номінальної) приводної потужності.

 

Холодильний агрегат фірми "COPELAND"

холодильный агрегат COPELAND

Устаткування на базі напівгерметичних компресорів ось уже багато років є найнадійнішим та ефективнішим на холодильному ринку. Холодильні агрегати представлені у двох модельних версіях: "Стандарт" для високих та середніх температур кипіння та "Компакт" для середніх та низьких температур кипіння, з холодопродуктивністю від 1,5 до 71 кВт. Застосовуються в областях від кондиціювання до камер глибокого заморожування.

 

Наша компанія Болеро-сервіс завжди готова Вам допомогти зробити правильний вибір та підібрати потрібне Вам холодильне обладнання.

Промислове холодильне обладнання від виробників.

 

 

 

Назад

  © 2024 - ТОВ ТВК «Болеро-Сервіс»